dinsdag 12 februari 2019

Terugkeer

 Ondertussen is de winter teruggekeerd. Het heeft aardig wat gesneeuwd deze winter, maar nooit zoveel op één dag als in de laatste 24 uur. Ondanks z'n nattigheid is het blijven liggen en waar het ongestoord is gebleven, ligt iets van 30 cm kleffe witte zooi, die vannacht ws zal bevriezen. Feest morgenvroeg voor de mensen die de deur uit moeten, zoals Mariana.

 Ik had echt het idee, dat we het qua winter al gehad hadden. Moet duidelijk nog leren. Morgen heerlijk met de honden er doorheen baggeren. Jammer dat Mopke niet van de lijn mag. Haar krolsheid zet niet echt door, maar de aandacht van Bobby voor haar maakt me niet enthousiast. Vader en dochter. Niet bepaald ideaal, maar het is vooral toch het idee van weer een nest met puppies te moeten verzorgen èn deels, en misschien wel grotendeels weer begraven. Geen zin in.

 Morgen weer een stap meer retour het 'normale' leven. De aantrekkingskracht van het spel laat na en anderzijds moet gewoon het een en ander gebeuren, zoals de draadjes oppakken, die ik uit handen heb laten vallen, maar ook het huishouden wenst iets meer aandacht te krijgen dan in de afgelopen twee weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten