donderdag 7 februari 2019

Intermezzo

 Morgen IRL een paar uur achter het stuur kruipen. Even er tussenuit. Even iets anders dan Coves, Agnita en Sibiu. Is langer dan een jaar geleden, als het er geen twee zijn inmiddels. Kan bijna niet, maar toch. Dagje Cluj. Dagje geen ETS2. Vroeg uit de veren en dus dito erin.

 Vandaag als niet-truck gerelateerde bezigheid de als witte bedoelde maar rosé geworden wijn gebotteld. De tweede 25 ltr fles van de oogst van 2018. Het verbruikstempo valt me alleszins mee. Februari en nog 75 ltr te gaan voordat 2019 aan de beurt komt. Beetje oranje-rosé kleurtje, glashelder en helaas naar mijn smaak iets te zoet. Een resultaat wat er desondanks mag zijn, als ik het vergelijk met wat ik hier links en rechts uit eigen productie ingeschonken heb gekregen.

 Hoe zal het na morgen verder gaan? Weet de digitale truckwereld me aan zich te binden? Nemen we meer afstand van elkaar? Passen we de dagelijkse beslommeringen in het ritme van het spel of voegt het spel zich naar de dagelijkse realiteit? Ik denk het laatste. Denk daar voldoende tekenen voor te zien, maar zeker weten en hoe en wanneer doe ik niet. Verrassend is het in elk geval al geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten