woensdag 30 september 2015

Switch

 Een kinderhand is snel gevuld en de mijne in overdrachtelijke zin ook. Een paar andere bezigheden, de focus weer daar waar ie hoort en het leven voelt stukken aangenamer aan, zonder dat in praktijk veel is veranderd.

 Gewoon bezig met eigen dingen, met mijn eigen plek en dat in droog weer in plaats van in de regen. Èn met nog betere weersvooruitzichten. Bovendien schijnt de keukenverlichting aangekomen te zijn. Voor onderdelen van een stopcontact heeft het ene bedrijf, zelfs na 3 maanden en diverse missers wederom 4 weken nodig, terwijl het andere bedrijf voor een complete verlichtingset, zelfs in de reprise, want eenmaal verregend tijdens het transport, nog geen twee weken benodigd. Ach ja...

 Maar goed, dat eerst bedrijf gaat het dus ook niet halen. De tweede grote partij hier ter plekke, waar we redelijk omvangrijke aankopen hebben gedaan en nu hopelijk, aub, please, geen problemen gaan krijgen met wat ooit geleverd is, Garantietermijnen zullen in theorie wel afgezekerd zijn, maar ik heb geen behoefte om dat in praktijk te checken. Nee, dank je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten