woensdag 23 september 2015

Misplaatst

 Het was een kwestie van wachten, maar gisteren het eerste verzoek om de elektrische tomatensapmachine te mogen gebruiken. En dan pislink worden, als het antwoord "Nee" is.

 Notabene de grootste klaplop(st)er onder de buren. Een mens, dat het verdomd om ergens moeite voor te doen, maar wel vindt, dat ze op vanalles en nog wat recht heeft. Sterker nog, dat het haar aangedragen moet worden door anderen. Ja, hier heb je die types ook.

 Ze had zich bovendien bedacht om het hier in mijn keuken te doen, als een soort tegemoetkoming in het lenen. Dat betekent naast het gebruik van het apparaat op mijn rekening ook nog mee moeten werken en achteraf blijven zitten met de rommel ... Hoe stom moet je zijn om daar in te trappen?

 'Heerlijk' zo'n mens, dat voor alles wat haar overkomt altijd anderen als schuldigen weet aan te wijzen. Nu zijn wij het. Dan is het haar vent weer, die al jaren ergens anders woont. Dan de instanties of een van de dochters. Niks geen eigen verantwoordelijkheid. In alles slachtoffer. Nu dus in de puree!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten