woensdag 30 september 2015

Verwisseling

 Na de laatste paar kilo pruimen van hun vocht ontdaan te hebben, vandaag ineens bedacht, dat het niet zo'n gek idee is, om hetzelfde met de overgebleven cherry-tomaten te doen. Gedroogde zontomaatjes. En die straks in de olie met knoflook en zo. Wel eerst netjes doormidden snijden.

 Na de pruimenwijn, die inmiddels goed aan het werken is, en de aanstaande gedroogde tomaatjes mijn aandacht naar het kluswerk in nr 13 verlegd. De tegelkachel, hoe mooi ie er ook uit ziet, kon een goede schoonmaakbeurt gebruiken. De beste kachelbouwer had zich een beetje verkeken op de tijd, die het bouwen bleek te kosten en heeft de laatste handelingen, waaronder het schoonmaken van het voegsel, helaas een beetje afgeraffeld.

 Daar dus maar een eerste aanzet gedaan. Ondertussen een voorzichtig vuurtje gestoot en moeten constateren, dat op voor mij onjuiste plekken rook naar buiten komt. Dit is dus nog niet afgehandeld. Bovendien ook nog wat extra's bedacht in de afwerking. Gaat vast weer een jaar duren. Wedje maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten