zaterdag 19 september 2015

Eigengereid

 De eerste pruimenscore is binnen en valt een beetje tegen. Een hele dag werkmet 6 mensen en 650 kilo pruimen in 22 zakken.. Kilo's die ik 4x in mijn handen heb gehad dankzij een organisatie die iets meer op hoop dan op concrete regelingen was gebaseerd.

 Het is een beetje moeilijk (samen)werken met iemand, die vol ogenschijnlijk begrip en overeenstemming zonder overleg met of zonder de steun van derden het beter denkt te weten. Iets wat regelmatig, net als vandaag weer misloopt.

 Vandaag werden mijn woorden over de capaciteiten van de Peugeot in de wind geslagen met als resultaat, dat we uren hebben zitten wachten op de hulp, die nodig was, omdat de Peugeot (raar ....., maar waar), de aanhanger niet getrokken kreeg op een ondergrond van gras en modder. En dan heb ik het even niet over die zogenaamd vlakke weg, waarover we in de ochtend daar gekomen zijn, waar we aan het eind van de dag niet meer weg konden.

 Wachten èn de zooi over en terug moet laden. Want al eens een tractor gezien met een trekhaak van een personenauto??? Ik nog nooit .... Zestien jaar lief en leed delen met een auto kan misschien toch beter niet zomaar aan de kant geschoven worden. Ergerlijk. Erg ergerlijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten