dinsdag 22 september 2015

Scharrelschijt

 Hoe moet je je buren (maar ook andere dorpsgenoten) duidelijk maken, dat het niet zo'n prettig idee is, als mijn honden, de jeugdige versies, me een lik in het gezicht (willen) geven met een tong, waarlangs net hun wild gepoepte drol richting de hondenmaag is gegleden??? Een toilet ... zo gek nog niet!" Of beter: "Het toilet ... vergeet het niet!".

 Behalve dat het me nu qua werk niet uitkomt, gaat het ook een beetje ver om een hek om mijn tuin te plaatsen om de honden van hun '"lekkernijen"' af te houden. Laat de beste man zijn houten keet gebruiken. Wel voorzichtig, want het ding ziet zo gammel uit, dat twee keer kijken al een gevaar voor de in stand houding zou kunnen betekenen. Ik zou persoonlijk ook de deur niet aan de straatkant hebben gemaakt. Misschien maakt het gemis van het prachtige uitzicht wel dat hij zijn schijthuisje links laat liggen.

 Geen zin om me daar verder in te verdiepen. Hou ik de honden in mijn eigen hof vinden ze de drollen wel weer ergens in de berm of in de eerste tientallen meters van het weiland, gerekend vanaf de weg. Geen buren hebben had al veel voordelen en deze mag er achteraf nog bijgeschreven worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten