zondag 6 september 2015

Voortslepen

 Bijgewerkt ... Is dat zo? Echt? Stoepje geveegd? Balans kloppend? Uitgerolde plannen aanbesteed? Boeken gecontroleerd? Te verwachten resultaten voor de komende maanden duidelijk? Was dat maar zo. De badkamer schuift steeds verder op mijn bord, daar moet ik me maar eens bij gaan neerleggen. Komende week overleg over het aan te leggen verwarmingssysteem. Positief puntje is de aanleg van de tegelkachel. Die staat los van de rest van de verwarming. Dat gaat in de tweede helft van de komende week gebeuren. Ik wacht op de levering van de Celiane-stopcontacten en op de mogelijke verlichting voor in de keuken. Zelfs een hakblok wil maar niet lukken. Was ook stom om daar niet aan te denken bij het verzagen van de stamdelen voor het stookhout.

 Dan verder met verzekeringen en de aanleg van een oprit naar de digitale snelweg. O ja, ook een analyse van het geleverde water is ondanks toezeggingen nog steeds niet binnen, Nu zit ik niet om het gebruik van de afwasmachine te springen, maar de waterhardheid zou ik graag willen weten. Is toch al bijna een chemische fabriek zo'n afwasmachine met z'n afwaszout, glansspoelmiddel en dus ook nog onthardingszout. Het ding stond me al tegen en maakt zich op deze manier niet populairder.

 Is er nog meer? Niet qua irichtings- en verbouwingsperikelen, geloof ik. Klopt dat? Er moet nog een hoop, maar de rest is minder afhankelijk van derden. Ik peuter niet zoveel in mijn neus en zou willen dat anderen dat ook wat minder zouden doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten