vrijdag 18 september 2015

Proloog

  Ondanks de verkregen bevestiging, dat de plek 'in orde' was gemaakt, de pruimenplek zelf maar daadwerkelijk schoongemaakt en genivelleerd. De watertank, die als gistvat bedacht is, opengezet en een eerste poging gedaan om de binnenkant weer wit te krijgen ipv het aanwezige groen. Blokken gekocht om het ding in de kelder wat hoger te zetten. zodat ie over een paar maanden makkelijk leeg getapt kan worden.

 Straks moeders van de markt halen en dan is het ochtendprogramma gelopen. Je moet hier alles zelf doen wil je iets fatsoenlijk gedaan krijgen. Tijd voor een traktatie.

 In het café, sorry, Bodega aan de markt van Agnita. Heerlijk verlopen tent met kleppende, oude mannen, sigarettenrook en bier. .... en ineens denk ik: Stel ik val hier aan tafel dood neer?? Dit soort gedachten weten zich tegenwoordig weer met regelmaat tussen mijn dagelijkse beslommeringen te wurmen.

 De gedachte gelaten voor wat ie waard is, mijn bier leeg gedronken, het oud besje in de auto geladen en de rest van de middag met de hogedrukspuit bezig geweest. Bijna pruimklaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten