dinsdag 8 september 2015

Verlichting

 Een dag op de plaats. Een hoop op en neer gereden en niet voor elkaar gekregen, waar ik gisteren al aan begonnen was. Een oude aahanger op een minder oude auto aansluiten, stuit op meer problemen, dan je ff kunt bedenken. Iedereen om me heen wist het natuurlijk beter. Uit beleefdheid ga je daar een heel eind in mee ipv gewoon ff te googlen en dus zeker te weten, dat een 7-polige stekker 7 draden nodig heeft. Niet zo vreemd, toch? Maar de alledaagse logica kent hier vele vreemde bochten. Vreemd voor mij.

 Het uitproberen van de meest rare combi's en nieuwe voorstellen heeft me de accu van de Peugeot gekost. Vooralsnog de lading. Hoop dat het daar ook bij blijft. Verrassingen genoeg en lang niet allemaal van het prettige soort. Raar ook, om voor de zoveelste keer te zien, dat iedereen het eigenlijk meer dan vanzelfsprekend vind dat ik iets doe, waar ik niet omgevraagd heb en wat voortkomt uit iets wat me in feite helemaal niks aangaat. Er is nog wel iets van interesse in wat ik doe, doorspekt met een overbodige dosis betweterij.

 Maar goed, voorlopig functioneert de verlichting en andere signalisering van de aanhanger voor geen meter. Bij de knipperfunctie hield het vanmiddag op. Morgen weer een dag en ook weer een morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten