dinsdag 9 maart 2021

Worst

 De ene uitbreiding nog steeds niet beschikbaar beginnen ze je lekker te maken met/voor de volgende stap: Heart of Russia, gaat het heten. In welke richting die uitbreiding gaat lijkt met duidelijk. Voor Iberia is er eindelijk een waarschijnlijke verschijningsdatum. Begin April zou ik mijn truck over de Spaanse en Portugese wegen kunnen laten snellen. Voor die tijd moet nog een grote update erdoorheen, die mede oorzaak is geweest voor de vertraging
 
 In de blogcommentaren onder de mededelingen over ETS2 blijft gemopper de overhand houden. Is het niet de verouderde spelengine, wat dat ook moge betekenen, dan zeuren ze wel weer over een spellingsfout op een wegwijzer. Snap niet, dat je zo met een spel bezig kunt zijn. Misschien ben ik te makkelijk daarin en pas me te snel aan. Wat niet werkt, laat ik links liggen.

 Ik snap ook niet altijd de keuzes van de bouwers, maar is dat aan mij? Ik zou bijv. eerder Belarus en Oekraïne aangepakt hebben als uitbreiding dan Rusland. Behalve dat Rusland een gigantische lap kaart is, liggen die andere twee in feite tussen het al bestaande wegennet en de weg naar Moskou. Nu zul je steeds om moet te rijden over Polen en Litouwen en Letland terwijl over Minsk of Kiev logischer is afhankelijk waar je vandaan komt. Maar goed, eerst maar eens Barcelona, Madrid, Porto en Lissabon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten