dinsdag 30 maart 2021

Târgu Mureș

 Mijn APK weer binnen voor 6 mndn. Acht uur vertrokken, half twee terug. En dat voor een controle van krap an 10 minuten. Het blijft iets bizars houden. Maar soit, prachtige dag, is niet alleen meegenomen voor het werken in de tuin maar ook niet verkeerd, als je een eind moet rijden. Het eerste stuk tot Sighișoara is momenteel trouwens een regelrechte ramp. Dat stuk wordt zo rigoreus, ongetwijfeld op Europese kosten, vernieuwd dat van doorrijden geen sprake kan zijn.

 Om de haverklap wordt een duiker vernieuwd, bruggen worden geheel vervangen alsof er een vierbaansweg over moet en op stukken waar de weg de neiging had om weg te zakken wordt een soort damwand gemaakt, waar je de Donau mee zou kunnen blokkeren. Overal wordt tegelijk gewerkt en dat over een afstand van een kilometer of veertig.

 Ze zijn al zeker een jaar bezig en zolang gaat het minstens nog eens duren voordat de boel klaar is. Voor je lol ga je daar niet langs. Maakt de restaurantspoeling een stuk dunner voor Coves en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten