zondag 28 maart 2021

Vooruitgaan

 Om negen uur wakker worden en het gevoel hebben, dat iets niet klopt. Licht en tijd pasten niet bij elkaar. In eerste instantie het idee van een onverwachts bewolkte dag. Het duurde nog een aantal ogenblikken voordat het dubbeltje doorrolde: zomertijd, klok verzet, acht uur = negen uur, verdwazing vertrokken en in de benen.

 De dag oogt voor het moment beter dan de voorspelling deed vermoeden. Niet echt interessant. De ochtendriedel t/m de lunch is vandaag binnenwerk. Zondag. Er 'moet' iets op tafel staan als Mariana thuis komt uit de kerk. Een soort traditie uit de tijd met haar moeder, die door mij is overgenomen in een andere rolbezetting. Nog geen idee wat het gaat worden maar wel dat het iets gaat worden.

 Vervolgens zou mooi, droog vrijwel windstil weer me tot activiteit in de tuin kunnen verleiden. De uien wachten nog steeds op hun plekkie. Misschien laat ik ze nog een paar dagen langer wachten en kies voor het weeronafhankelijk vullen van mijn opkweekbak. Daar dringt de tijd meer dan voor de uien in de tuin. Prioriteiten zijn feiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten