woensdag 31 maart 2021

Chaotisch

 Hoe prachtig deze dag ook weer is, eerst aan de afwas en niet direct de tuin in. Ondanks de ruime hoeveelheid begint het bestek een probleem te worden. Schoon bestek wel te verstaan. De borden gaan al tijden door de afwasser en zijn zodoende zelden het probleem bij het dekken van de tafel, maar gisteravond stond ik ff gek te kijken toen het messenvakje in de bestekla geen mes meer in de aanbieding had. Dat krijg je, als je de afwas steeds maar doorschuift omdat andere activiteiten belangrijker lijken te zijn. Bestek, glazen en pannen maken dat ik het handwerk niet verleer.

 En er moet meer. Het spanningsveld tussen tuin en de rest is aan z'n opbouw begonnen. Gisteren nog bedacht, dat ik de tuin tot een paar, tweetal uren per dag moet proberen te beperken omdat er tenslotte meer te doen is in mijn leven. Twee uur en dan het liefst 's ochtends. Dat wordt dringen in die ochtenduren en gaat ws nooit lukken. Eerder het nest uit is een optie. Half zeven zou ik al rustig met de honden opstap kunnen.

 Eén laaaaaang déja vu, herhaling van de zetten van een jaar geleden. In feite is er de komende mndn geen tijd voor koken, eten en (af)wassen. Zelfs bij het blog zou je vrgtkns kunnen zetten. We gaan het zien. Tot half mei staat de tuin op eenzame prioritaire hoogte, daarna wordt het inschikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten