vrijdag 5 maart 2021

Versnellen

 Shit! Dat ik mijn gevoel van tijd kwijt was, had ik me enkel voor de afgelopen paar dagen bedacht. Blijkbaar zit er al langer iets verkeerd. 6 Mrt is niet zondag maar morgen. Op zich mooi, ware het niet, dat ik me nog niet in staat zie of eigenlijk zag, want het moet maar, om naar Sibiu te rijden. Tijd voor Prada's inentingen.

 Misschien kan een beetje dwang om in de benen te komen geen kwaad. Daar heb ik op z'n vroegst morgenmiddag een mening over. Het gooit vooral weer vanalles over hoop. Op tijd onder het dekbed was toch al de bedoeling. Daar loopt het niet uit de rails. Het is hopen op een nachtrust, die het woord eer aan doet. Daar had ik voor mezelf iets meer tijd ingeruimd en het bezoek aan de dierenarts naar maandag geschoven. Op zondag zijn ze voor vaccinaties niet bereikbaar.

 Het blijft stom dat zoiets niet in Agnita kan. Je kunt hier beter een varken dan een hond of kat hebben, wat de zorg door een dierenarts betreft. Daar hebben we er 2,5 van, als ik de persoon meetel, die van de dieren op mensen overgestapt is, maar nog wel wil komen, als je hem belt. Sympathieke persoon maar geen held met 'kleine huisdieren'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten