woensdag 17 maart 2021

Tweespalt

 Mijn neus is leeg. Wat kan ik nu nog doen? Het blijft maar sneeuwen, maar zelfs als dat zou stoppen, zou ik buiten nog niks kunnen. Gisteren begonnen zich in het weiland achter de tuin al grote natte vlakken te vormen. Dat weiland staat straks gewoon onderwater. De tuin loopt er naar toe af maar ook in de tuin zal het grondwater vrijwel aan het oppervlakt komen. Dat duurt dagen voordat die spiegel tot werkbare diepte is weggezakt. Ik sta te popelen en zal dat nog wel ff blijven doen. Voorlopig, zeg de eerste twee weken valt er niks zinvols uit te spoken in de tuin.

 Qua timing hèt ideale moment om de DLC Iberia aan de Europese versie van ETS2 toe te voegen. Ik zou me te buiten kunnen gaan, zonder dat tuinwerkzaamheden last zouden kunnen ondervinden van een gebrek aan mijn aandacht. Vrees dat dit niet gaat gebeuren. SCS heeft niet de moeite genomen om naar mijn wensen te informeren. Straks sta ik in de tuin en wil naar binnen achter de Pc en/of zit achter de Pc en wil naar buiten om in de tuin aan de slag te gaan.
 
 Moeilijk te combineren bezigheden. Zelfs als ze gescheiden worden gehouden. Ga ik de nacht in, kom ik 's morgens mijn bed niet uit. Ga ik te lang door in de tuin, heb ik 's avonds geen puf meer om achter het stuur te kruipen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten