maandag 22 maart 2021

Uitstellen

 Ipv regen is er af en toe zon. Ik laat me niet verleiden. Door met het handen vrij maken voor de rest van de week. Afwas, boodschappen en dan is het de bedoeling om een paar administratieve sleepsels aan te pakken. Moeilijk voorstelbaar dat dat nu ineens zou lukken, maar het moet gewoon. Al dat voor me uit schuiven, is niet vrolijk makend. Waarom ik het doe, weet ik ook niet.

 Daar was laatste een artikel over in de VK. Dacht ik eindelijk eens bewust een artikel te lezen, hadden ze het gereserveerd voor hun abonnees. Ach ja, heb me getroost met de wetenschap, dat het in zulke stukken zelden verder komt dan het intrappen van een paar open deuren. Op de een of andere manier zijn het appels, die je zelf zuur maakt totdat het beren worden en tenslotte bergen. En dat heb je jezelf tuk en van een mug een olifant gemaakt, waarvan je het bestaan probeert te ontkennen.

 Afgraven waar ooit een losse pols voldoende was geweest. Het leven zou zoveel makkelijker zijn als je het niet altijd met jezelf had te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten