woensdag 31 maart 2021

Wisseling

 De kleine dingen in de marge van de blogbezigheden. In de categorie 'Meest bezochte pagina's' gaat 'Wiegelied' z'n eerste plek verliezen. Opstomer 'Snoepjes' heeft nog slechts twee bezoekjes te gaan om op gelijk hoogte te komen en vervolgens de eerst plek in beslag te nemen. 316, 314 en dan voor '@#%$$&^!!' 111 binnenkomers. De rest scoort niet meer dan enige tientallen pageviews.

 Waar 'Wiegelied' piekte in de zomer van 2017, piekte 'Snoepjes' op de overgang van 2019 naar 2020 en had nummer 3 z'n piekmomenten in het najaar van 2014 en 2015. 'Wiegelied' en '@#%$$&^!!' zijn van het toneel verdwenen 'Snoepjes' daarentegen timmert gestaag aan de weg.
 
 Wat de statistiek niet allemaal registreert. Zou bij een algemenere website met duizenden pageviews per dag een goede zijn om te zien op welke pagina men over het algemeen binnenkomt, als het niet gewoon de startpagina is. Met mijn kip en halve paardekop qua aantal bezoekers zeggen die aantallen niet zoveel. Het is gewoon een vaste bezoeker/bezoekster, die uit gewoonte steeds via dezelfde pagina het blog bezoekt. Stukken minder mysterieus dan het interesse vanuit Italiaanse hoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten