zaterdag 27 maart 2021

Energisch

 Gelukkig weer een normalere dag. Zelfs zin in de dag. Dat was de laatste tijd toch niet altijd het geval. Wat een beetje in de tuin bezig kunnen zijn niet al te weeg brengt. Nog een koffie en dan aan de slag. Actualiteit doorgebladerd. Me weer verbaasd over en ook geërgerd aan de domheid in de wereld. Nu kan ik met een gerust hart mijn handen in de grond steken.
 
 Qua temperatuur kan ik daar de komende twee weken mee doorgaan ook. Kijk, dat zijn stimulerende vooruitzichten. Het plannen laat ik nog maar even na. Zes weken zijn er nog te gaan voordat het voorjaarshoogtepunt aanbreekt en alles in de tuin in gereedheid gebracht moet zijn voor het groeien en bloeien in de daarop volgende 3 à 4 mndn, eventueel zelfs 5. Dan begint de wintervoorbereiding weer. Niet iets om nu aan te denken. Je zou er zo depri van kunnen worden.

 De invulling van de tuin gaat dit jaar deels bepaald worden door de percelen die in orde zijn of die ik nog in orde weet te krijgen. Dwz zeggen niet persé bonen als het als bonenplek bedoelde perceel in z'n braaktoestand blijft steken. Dan dit jaar maar geen bonen. Dus mijn wisselplan over de tuin leggen en invullen wat ingevuld kan worden. De rest valt af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten