woensdag 24 maart 2021

1.40

 En daar komt eindelijk de langverlangde update van ETS2 binnen. 35 minuten en dan rij ik in een andere wereld rond als ik de verhalen uit de afgelopen mndn mag geloven. Het zat er al een tijd(je) aan te komen en gisteren na afloop van mijn rit geen nwe lading genomen en mijn truck in één van mijn eigen garages geparkeerd. Ostrava. Het hoofdkantoor in Praag was nog mooier geweest maar dit was ook al aardig.

 Nu is het afwachten hoelang die 35 minuten gaan duren. Langer, dat is een ding wat zeker is. Bij die downloads van tegenwoordig tikt de hele tijd een klok mee om aan te geven hoe lang het ongeveer gaat duren. Maar die klok springt voor- èn achterwaarts. Die 35 minuten kan uiteindelijk rustig een uur zijn.

 Ik ben werkelijk benieuwd of ik op het eerste gezicht een verschil ga zien. Ik geloof dat niet zo. Het wegenpercentage zal al wat verwateren omdat de grensplaatsen in Frankrijk toegevoegd worden om straks de overgang naar Spanje mogelijk te maken. Eindelijk beweging. Nu in mijn eigen wereld nog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten