vrijdag 12 maart 2021

Roerig

 Wit. Modder. Wit. Modder. Wit èn modder. En maar roeren met die staart. In theorie zou het natuurlijk kunnen, maar sneeuw en werken in de tuin krijg ik niet gecombineerd. Komende week een hoop nattigheid en dan zijn we bij het einde van mrt en lopen we tov vorig jaar (en volgens mij ook het jaar daarvoor, maar toen heb ik de data niet bijgehouden) bijna een mnd achter.

 Afhankelijk van het weer dat volgt hoeft het qua groei nauwelijks of geen vertraging op te leveren. Het werk wordt wel op elkaar gepropt. Minder tijd voor een toch weer aardig beladen programma. Half mei moet de kas staan en minimaal drie en in feite vier nwe percelen gebruiksklaar zijn gemaakt. Mag blij zijn, dat ik er al een paar heb klaar liggen anders zou de vooruitgang gegarandeerd achteruitgaan dit jaar.

 Positief is, dat eindelijk het transport van de voorkweekbak in beweging is gekomen. Brexit-perikelen. Komende week in België, de week erna hier? Loont het zich dan nog om iets te proberen? En zo ja, wil ik na alle tegenslag op dat terrein ook nog het risico lopen, dat die de hemel in geprezen propagator eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is? Ik heb ff om me dat af te vrgn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten