dinsdag 23 maart 2021

Hapklaar

 Koken! Maar wat? Als ik het gebrek aan menufantasie als teken mag duiden, dan ben ik ver weg van waar ik zou willen zijn. De koelvitrine met hapklare brokken zou momenteel mijn favoriete hoek van de supermarkt zijn .... als Penny zo'n hoek rijk zou zijn. Ze hebben wel iets maar dan veelal met vlees wat nou net niet de bedoeling is of gewoon zo onaantrekkelijk, dat ik naar de friettent wil, die ze hier ook niet hebben.

 Patatje oorlog met een frikandel speciaal. Hoelang is de laatste keer geleden? Volgens mijn moet het ergens in de pré-historie zijn geweest. Altijd maar La Prut is verre van alles. Tijd dat er een goede Italiaan, Chinees, Frans en een echte luxe tent in Agnita komt. Het is niet de eerste keer, dat ik het gebrek aan variatie vervloek. Typisch dat dat altijd is, als ik zelf ook niks bijzonders weet te verzinnen.

 Misschien eindelijk iets met malai, maisgries verzinnen. Polenta, maar dan op z'n Roemeens; mamaliga. Staat hier al jaren een grote pot met dat spul en ik heb er werkelijk nog nooit iets mee gedaan. Nog uit de tijd, dat ik dacht, dat Mariana's enthousiasme bij het inkopen een voorzet voor een goed gekookte maaltijd was. Inmiddels weet ik beter en moet dus zelf iets met al die maiskruimels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten