donderdag 11 maart 2021

Rijgen

 Weer winter. Weer helemaal wit. Niet de maart van de afgelopen paar jaar. 13 Maart gingen vorig jaar de pootuien en spinazie de grond in. Dat zou a.s. zaterdag zijn. Ik zie het er niet van komen. Dat zal gauw een week later worden en dan kijk ik ff over de nattigheid heen. La vie, la vie.

 Binnen verder kortom. Gisteren van het ene klusje in het andere gerold. te banaal om te benoemen. En waarom werkte gisteren wel, wat het meestal niet doet of niet meer doet? Het is een kwestie van dom doorgaan. Niet teveel nadenken. Ene klusje gedaan dan direct het eerste het beste alternatief aanpakken. Gewoon dat wat voor je voeten ligt. Je niet afvragen of het de beste keus is of het aansluit op of gelijksoortige onzin, gewoon oppakken en mee aan de slag gaan. En zo verder.

 Vooral ook niet pauzeren. Ff zitten. Dat geeft je gedachtenwereld de kans om te overheersen. Dan komen die vrgn er wel of vind je eigenlijk, dat je best wel moe bent, etc. Niks van dat alles. Gewoon A, B, C, D, E, etc. Geen idee waar ik gisteren geëindigd ben. Is ook niet van belang want ik hoef niet daar verder waar ik gestopt ben. Er is genoeg te doen. Gewoon beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten