dinsdag 30 maart 2021

Tuinvulling

 Nog mooi een deel van de middag in de tuin kunnen benutten. Een deel van de uien zit in de grond en hetzelfde geldt voor de eerste rij wortelzaad. Ben ik toch dik twee uur mee bezig geweest. Op mijn elf-en-dertigste moet ik bekennen, maar toch. De rust om van de stilte te genieten was er weer. Als je tenminste ff afziet van het gekakel van kippen, die hun ei niet kwijt kunnen.
 
 Het geeft ook rust, dat er meer mooi dagen in de pijplijn zitten. Geen gestress kortom, misschien niet alle tijd maar wel tijd genoeg. Zo heel veel kan er nog niet en dat is maar goed ook, want er moet gespit worden en aan de kas gewerkt. Ik ben benieuwd hoe het ding eruit ziet, of nee, meer de indruk die het maakt. Completeert het de tuin? Is het straks alsof het ding er al jaren staat of is het de vlag op een modderschuit?

 Sla ik gemakshalve de hele constructie over. Ik ga er in feite ook vanuit, dat het alu-frame geen serieuze problemen gaat opleveren bij het in elkaar schroeven. Ik heb zo mijn twijfels bij het funderen en het plaatsen van het glas. In beide gevallen afhankelijk van derden. Maar ja, alles zelf doen schiet ook niet op. Daar heb ik inmiddels voldoende ervaring mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten