zaterdag 27 maart 2021

Viraal_69

 De kritiek op de manier waarop de overheden omgaan met de virusbestrijding neemt meer en meer toe. De overheden zullen nooit toegeven, dat ze maar wat hebben lopen uitproberen en daarbij als kudde achter elkaar aan hebben gelopen. Ik heb van begin af aan zo mijn twijfels en zie deze meer en meer bevestigd worden en niet door het toenemende protest van de zg viruswappies maar uit wetensschappelijke hoek.
 
 Neem bijv. de reactie van Jona Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie, en arts-microbioloog Bert Mulder, beide werkzaam aan het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Mensen waarvan je mag aannemen, dat ze weten waar ze het over hebben. Zij hebben het erover dat:

 1. het vaccin beschermt niet tegen oplopen en doorgeven van de besmetting
 2. het vaccin beschermt niet tegen alle mutaties en kan daardoor de ideale omstandigheden creëren voor het ontstaan van een nwe dominate vorm onder de reeds gevaccineerde bevolking
 3. het is onbekend of gevaccineerden bij hernieuwde vaccinatie ivm een mutant nog voldoende antistoffen aanmaken
 4. het is onbekend hoelang het vaccin bescherming biedt. Onderzoeken hebben zich beperkt tot de testperiode van 2 mndn

 De conclusie is dan:

 "Het onnodig vaccineren is ook tegen onze medische principes. Als je niet ernstig ziek kan worden door het virus én er ook niemand mee beschermt als je je laat vaccineren, waarom zou je dan het risico lopen op bijwerkingen die we zeker voor de lange termijn niet kennen?’’ Zij wijst hierbij op het feit dat er vooralsnog alleen gegevens zijn over de veiligheid gedurende de eerste twee maanden na vaccinatie. Langere studies zijn nodig om een volledig beeld van de voordelen en risico’s te krijgen. (...) "
 
 "Er bestaat geen goede onderbouwing voor‘’, vinden Mulder en Walk. Net als dat die er niet is voor een al dan niet indirecte vaccinatieplicht. Walk: ,,Wij zijn niet tegen vaccineren, maar het is een individuele keuze. Dit vaccin neem je niet voor elkaar, zoals de overheid zegt, maar om jezelf te beschermen. Het is een illusie om te denken dat we hiermee het virus kunnen uitroeien."
 
 Ik hou het voorlopig maar op het uit de boom kijken van de kat. Hier wordt een met paspoorten, centrale registratie en verplichte testuitslagen gefaciliteerde schijnveilige wereld gecreëerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten