maandag 15 maart 2021

Opstap!

 Noodgedwongen, raar maar waar, over de mogelijkheden gebogen om er tussen uit te gaan. Weliswaar nationaal, maar toch. Uit mezelf zou ik er op dit moment niet op gekomen zijn. Wat begint te dringen is de reeds eenmaal verlengde bestedingstermijn van vakantiecheques, die Mariana in haar laatste werkjaar heeft ontvangen cq in feite deels zelf betaald. Die dingen, bij elkaar met een waarde van 1450 Lei, moeten voor eind mei uitgegeven zijn, anders verliezen ze hun waarde.

 Geen zin om een week of zo weg te gaan. Teveel organisatie met de honden en ook de verkeerde tuintijd van het jaar voor een dergelijke afwezigheid van huis. Mariana de afgelopen mndn meermaals gevraagd zich tegen de mogelijkheden aan te bemoeien. Wat tot op heden niks concreets heeft opgeleverd. Waar ik precies moet kijken wat de mogelijkheden zijn, daar ben ik nog niet achter. Bij de cheques zitten reclametoestanden en daarbij oa een website, die daar weer in intermedieert en ongetwijfeld geld aan verdiend. Daar zal gegarandeerd niet het hele aanbod van cheques-accepterende gelegenheden bij aangesloten zijn.

 Ik moet verder zoeken. Dingen als restaurants in de directe omgeving of hotel/restaurants in de iets wijdere omtrek. Een nachtje wegblijven moet zonder problemen kunnen. De tijd dringt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten