dinsdag 13 oktober 2015

Leeghalen

 Bewolkt maar droog en kwik dat wat gewilliger in de hoogte steeg. De ingrediënten voor een vele malen actievere dag dan gisteren. Soep gekookt, maar het werk daarvoor was gisteren gebeurd. Vandaag was het de beurt aan het gas. Zelf aan de slag gegaan met het leeg ruimen van het tweede woninkje. Een werkje, dat 'vergeten' is door de bouwvakkers, die wel voor de vulling verantwoordelijk zijn geweest.

 Je staat versteld hoeveel rommel uit zoiets komt van nog geen 12 m3. Probleem is, dat rommel hier niet zo makkelijk kwijt te raken is. Nog geen recyclingspunt gevonden. Dat wordt branden en gefaseerd met het vuilnis meegeven, dat sindskort wel een recycle-ophaalbeurt kent. Betekent dat de zooi minstens nog tot volgende week in de weg staat.

 Direct maar besloten om de vloer te egaliseren. Nee, niet volstorten, maar uitgraven. Moet je ook weer ergens mee heen. De tuin is geen alternatief, meer dan een kwart is verpulverde baksteen. Die oma, waar het huis van was, moest waarschijnlijk ook zooi kwijt en heeft wel voor opvullen gekozen. Gelukkig zijn er meer dorpelingen die ook nu iets op te vullen hebben. Die scheppen het dan weer voor mijn deur weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten