zaterdag 3 oktober 2015

Kruipend

 De dag geslecht. De tweede ballonfles met gistend vocht gevuld. Een hoop heisa voor 25 ltr maar het gaat om het idee en de lol van het bezig zijn. De afleiding heeft zijn tijd geduurd en is daarna weer verdwenen. Vrouwke kijkt nog troostelozer de wereld in en kotste vanmiddag zelfs het water uit, dat ze had gedronken. Is moeilijk om daar tegengas te geven. Wel een middeltje tegen diarree opgehaald, maar dat zijn pillen. Die moeten dus eerst naar binnen, wat al niet makkelijk is, als het dier niet wil eten, en moeten daarna nog binnen blijven, wat momenteel erg onwaarschijnlijk lijkt. Afwachten, dus. Ze zal het leven weer moeten willen, anders gaat het mis.

 Vanmiddag stopte de de buschauffeur om zich te verontschuldigen voor het ongeluk. Is iets, maar schiet verder ook niet op. Hij zal niet met opzet over Manneke zijn gereden. Er rijden idiotere gevallen dorp in en uit. Dat was en is deels het wrange van het verhaal.

 Ik probeer te troosten, maar dat is waarschijnlijk iets te menselijk gedacht. Ik hoop, dat het overlevingsinstict de overhand krijgt en binnenkort weer voer naar binnen gaat en het er weer fatsoenlijk verwerkt uit komt. Morgen zien we verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten