zaterdag 24 oktober 2015

Krenterig

 De hele dag bezig geweest. En dat niet voor mezelf of mijn toekomstige woonplek. En wat denk je? D'r kan geen bedankje af. Nu interesseren me 'Bedankjes' niks, maar het tekent wel de vreemde vanzelfsprekendheid, die het ouwe mens aan de dag weet te leggen mbt activiteiten gericht op het instand houden van haar leven(sstijl).

 Eerst 17 kilo mix van varkens- en schapenvlees door de worstmachine gehaald om er kroketvormige gehakt-snacks van te maken. Vervolgens, na weken discussie over de zeer waarschijnlijk slechte behandeling van het ding vanwege een irritant desinteresse om fatsoenlijk met spullen om te gaan, mijn houtkachel in de woonkeuken aangesloten. Die plek is nu definitief "No go area" voor mij, want binnen de kortste keren bloedheet. Verder nog een soort dubbele beglazing aangebracht, omdat verwarmen alleen niet alles zegt, als je ruimte bijna in open verbinding met het heelal staan.

 Dit was dus de laatste keer en ik hoop, dat ik me daar ook aan weet te houden. Zal moeilijk zijn met het hoge gehalte aan klunzen om me heen, maar eerst mijn, sorry onze plek en dan zie ik weer verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten