zaterdag 7 december 2013

Over

 Je ziet het gebeuren. Je weet direct ... "Dit is verkeerd!". Maar meer dan erbij staan en er naar kijken, zit er in niet. Daar gaat de draad. Bye, bye. Wij gaan terug naar AF, kasseren geen bonus en beginnen overnieuw. CUT!! De brokken van de uiteengespatte motivatie bijeen vegen en hoppa, weer aan de slag met de opstartprocedure. Take 43.571 ..... and go!

 Ja, ja, drama is me best geven. Je moet ervoor open staan, dat is alles. Maar toch een paar kleine wijzigingen in het scenario aangebracht. Geen pakken bij de hand om bij neer te zitten, niks geen gebaal, een aloude christelijke verzuchting: "Het zij zo." en verder naar de volgende ronde vol nieuwe kansen en dito mogelijkheden. Zeuren doen we weer een ander keertje.

 Het weekend gecomprimeerd in de supermarkt genoten. Een hoop 'snoep' en soortgelijks overbodigs maar daarom niet minder aantrekkelijks ingeslagen. Niet om op de wonden te leggen, maar om het erop ontstane eelt te verzachten. Terug thuis de vuren opstoken, glaasje inschenken en aan den slag met de papierzooi ondanks de wederom prachtige dag. Maar ook binnen werkt het prettiger met zon buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten