zondag 29 december 2013

Culischappen

 Morgen weer inslaan. Laat ik het deze keer afhangen van de ruimte in mijn koelkasten. Die dingen ogen nog aardig vol, zo niet overvol. Soep staat klaar. De foie gras is er nog niet van gekomen, dus die mag nog. De oesters komen me de neus uit, maar daarvoor mag St. jacques in de plaats. Opnieuw opzoek naar tongfilet. De reebout ligt te marineren. Kaas is er in overvloed. Ijs mag nog een smaakje bij. Champagne ligt nog een goede fles. Wat mist zijn de bonbons en koekjes! Hoe wil je anders op de 31ste middernacht ronden?

 Eerlijk gezegd moet ik er nu niet aan denken om met eten bezig te zijn. Morgen hoop ik beter, dat wil zeggen verlangender qua eten in elkaar te zitten. Moet kunnen. Er staat verder niks bijzonders op het programma. Gewoon een dag, zoals een dag moet zijn: Wakker worden, opstaan, koffie drinken, (krant lezen), (schrijven), boodschappen doen, (kroeg in), keuken aan de kant werken en aan de slag gaan. Glaasje erbij. Muziek op de achtergrond en heerlijk hakkend en smakkend freewheelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten