woensdag 11 december 2013

900

 11-12-13, de datum was me niet ontgaan. Maar omdat ik toevallig eens niet wilde trouwen, leek het me verder niet interessant. Mooi buiten het blog gerekend. De schrijverij knalt er zomaar weer een mooi rond getal tegenaan. De volgende twee wordt helemaal kicken met slechts één bericht tussenruimte zal er nauwelijks tijd om te vieren zijn, laat staan om te bekomen.

 Mocht het echter zo van het dakje blijven glijden, als het nou doet, zal op de frequentie van de stukjes ingeleverd worden. Hoe beter het gaat hoe sneller de reflectie wordt vergeten. Dat is de ervaring. Misschien lukt het me, die te logenstraffen. Als twee broertjes in het midden van de negentiende eeuw de hele Parijse scene konden vangen in woorden, moet dat voor mij qua mijn eigen leven geen onmogelijke opgave zijn. Toch?

 Punt is, als ik het goed begrepen heb, dat ik meer moet roddelen, wil ik de aandacht van de meute gevangen houden. Dat vraag om interne discussie. Je moet wel erg in de andere mens geïnteresseerd zijn, om je de heisa van het roddelen op de hals te halen. Al die aandacht voor die ander, is niet aan mij besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten