vrijdag 27 december 2013

Sterren

 Wazig zicht en een wattig hoofd ..... alsof ik 48 uur aan één stuk disco in en bar uit ben gegaan. Good old times! Toen was zo'n gevoel als vandaag verklaarbaar. Nu ben ik -volgens mij- alles bij elkaar niet eens in de buurt van twee flessen wijn in twaalf uur gekomen. Watje!! Lijkt wel als bij autorijden, als je het geld hebt voor fatsoenlijke drank in elke gewenste hoeveelheid, gooi je na een verwaarloosbare hoeveelheid glazen al de handdoek in de ring. Opa in een Porsche. Ik denk, dat het tijd wordt om een Harley te kopen.

 Nou we het toch over kopen hebben ... Dacht ik tot voor kort, dat een ijsmachine mijn laatste wens qua keukenluxe zou zijn, heb ik al weer een nieuwe verleiding gevonden, voordat ik de ijsmachine goed en wel de mijne mocht noemen.

 Ooit leek me zo'n in het front van een inbouwkeuken verwerkte espressomachine het summum qua koffie zetten. Geen geklungel met water meer, dacht ik. Maar ik dacht mooi verkeerd. En de liefde bekoelde snel. Als je dan toch het water handmatig moet bijvullen, bestaan er zat andere alternatieven en naar een van die mogelijkheden heb ik in Toulouse staan kijken. Wat daar aan machines stond was meer dan indrukwekkend. Meer Maybach dan Bentley, soort van Porsche als je tot voor kort alleen Mobylette heb gereden. Alleen al mooi om naar te kijken en het kon nog goeie koffie zetten ook. Helaas hadden ze het topmodel niet op de demonstratietafel staan. Maar het internet sprak boekdelen. Een rib uit mijn lijf (weer eentje!!), maar goedkoper dan een ouwelullen motor en stukken minder gevaarlijk. Ik geloof, ik ben verliefd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten