zondag 15 december 2013

Stand

 Alle externe toestanden op een stokje gejaagd, was het best een acceptabele dag. Een hoop gedaan en nog veel meer niet onder handen genomen, maar dat stoort niet. Een stroomversnelling op z'n tijd is aardig, maar een beetje peddelen, terwijl het water om je heen kabbelt, doet misschien niet de adrenaline-zucht maar wel het gemoed goed.

 Aan het eind van de middag 'de peddel binnen boord getrokken' en me door de stroom laten meevoeren. Had me een hoop irritatie veroorzakende anticipatie (Is dat een woord?) kunnen besparen, letterlijk aan de waterkant kunnen liggen en met de karpers kunnen toasten op het gezapige winterzeizoen. Die rust gehad hebben, zou mooi zijn geweest. Was niet zo, maar gaat vast komen.

 Gaan deze week maar eens een beetje gokken. Proberen een wissel te trekken op wat er toch een keertje van moet komen. Binnen & buiten, meer uren, meerdere zaken parallel. Ik wil de draad buiten niet verliezen maar wil de tent binnen voor de feestdagen ook een beetje toonbaar krijgen. Niet dat de feestdagen daar koud of warm van worden, maar ik wel. Dus weer, nog graag minstens een week volhouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten