maandag 5 oktober 2020

'Verbeteren'

 Terug zoeken in een minder omvangrijk blog zal een stuk makkelijker zijn. Het zou al helpen als ik op maand of liefst dag zou kunnen selecteren. Kan nu ook maar dan via het blog zelf en dan loop ik enkel de pageviews te spekken. Of zouden ze dat met de nwe versie ook hebben verholpen. Ik zal het een keer proberen. Nu na uitgebreid terug scrollen in de tijd gevonden wat ik zocht. 29 okt liep ik vorig jaar de tuin uit na afronding van het derde winterklare perceeltje en zag dat als afsluiting van tuinseizoen 2019.
 
 Loop dus mooi twee weken voor dit jaar. Er gaan bovendien nog twee percelen bijkomen, waarvan er dan in totaal 2 volkomen nw zijn en vier voorzien zijn van een dosis oude koemest. Als je vooruitgang maakt moet je 'm ook benoemen, potverdrie! Het vierde perceeltje wordt hopelijk net zo'n makkie als nummer drie, dan heb ik alle tijd om me over braakliggend veldje nummer twee te buigen. Mocht alles dan een beetje meezitten, ligt er nog 'n onontgonnen veldje in het verschiet.

 Langzaam spreid ik weer mijn tentakels uit en krijg grip op wat me allemaal nog voor ogen staat om te doen. Het bestellen van de aardbeien was een puike zet. Stom, maar ineens is daar zoiets als geloof in volgend jaar. Slaat nergens op, maar ik koester het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten