Het leven is bijna weer leuk. Vandaag beweging zien te krijgen in de keuken. Gisteravond al een beetje ruimte weten te creëren door al het leeggoed in de recyclecontainer te gooien en de afwasmachine te gebruiken voor het spul, waar dat geen kwaad kan of als het kwaad doet (èn dat doet het!) dat verder niet interessant is. Vandaag de zooi die extra aandacht verdient en dan zien of en wat ik ga doen met al die kilo's laatste groenten die links en rechts in bakken, teilen en vergieten staan. Als ik maar lang genoeg niks doe lost het probleem zich vanzelf op (in dit geval wel), maar dat was nou net niet de bedoeling.
Tot op heden nog geen recpten gevonden waar het mee klikte. Misschien eens wat Roemeense kookwebsites doorbladeren, die hebben meer ervaring met deze situatie dan de door zichzelf tot expert verheven Amsterdammer op driehoog achter aan de Herengracht. Deze week een punt achter dat geheel zou aardig zijn. Kan de blik vervolgens naar buiten en het verder 'winterhard' maken van schuur en daarin staande spullen en de tuin natuurlijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten