donderdag 8 oktober 2020

Rijden

 Voor het eerst sinds? Ik zou niet weten wanneer de laatste keer was. Het zal geen mndn geleden zijn maar een paar weken toch gauw. Ik was zelfs mijn snelheidsgevoel kwijt. Leek wel of ik op vakantie was geweest. Maar goed dat de mijn truckerwereld stilstaat als ik me niet laat blikken. Had de tijd doorgelopen, had ik een pissige ontvanger in Roscoff gehad en meer boete dan er geld stond voor de opdracht. Nu is geld inmiddels het laatste waar ik me in het spel druk over hoef te maken. Het banksaldo nadert de 300 miljoen euro.

 Ik moet zeggen, dat de rit helaas niet de rust gaf, die ik gewend ben te vinden. Moet er gewoon weer in komen. Volgende rit gaat naar Helsingborg. Drie dagen rijden. De route iets verlegd waardoor ik een nog niet gereden weg meeneem. Mijn percentage gereden wegen van de kaart van ETS2 zit inmiddels net boven de 80 en nog steeds geen wiel op Britse bodem gezet. Dat zegt me meer dan mijn banksaldo.

 Dat het oktober is, maakt dat we ons langzamerhand mogen gaan verheugen op de uitbreiding van het spel naar Spanje en Portugal. Benieuwd welke steden ze meenemen en welke overgeslagen worden, zoals Sibiu in Roemenië. Ëén keer in mijn leven door Spanje naar Portugal gereden. In 2009 volgens mij. In elk geval vrij snel na de dood van Y. Achteraf meer om mezelf te bewijzen, dat ik ook alleen in staat was om een nwe draai aan het leven te geven dan voor de lol van het autorijden, waar ik dacht dat ik het voor deed.

 Het aandeel van het Britse wegennet zal zo steeds minder belangrijker worden in het totaal. Er zijn geen andere linksrijdende landen in Europa. Wat het ook na het Iberische schiereiland gaat worden, men rijdt er rechts en als zodanig zal het voor mij geen obstakel vormen. Het meest voor de hand liggend als volgend project lijkt me de Balkan. Itt een hoop andere spelers, die er druk over speculeren op het blog van ETS2, laat ik dat verder over aan de makers van het spel. Op z'n tijd iets nws is nooit weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten