dinsdag 13 oktober 2020

Overmacht?

 Niksnie regen. Verschoven naar de middag. Ik reken er wel op, anders moet ik de aardbeien straks zelf water gaan geven. De regen is sowieso helemaal ingepland. De keuken kan wel weer enige extra zorg gebruiken. Het blijft zo'n heerlijke aanslibplek. En natuurlijk zou ik nog duizend andere dingen willen doen, maar laat ik reëel wezen, als me d'r nog een of twee extra lukken, mag ik in mijn handjes knijpen.

 En die extra's betreft dan oa het onstelen van de laatste partij druiven, voordat die het lot ondergaat van de vele andere staartjes van klussen, die links en rechts zijn blijven liggen. Vrg is of we wel genoeg hebben. Maar dat is voor latere zorg. Eerst de keuken fatsoeneren en weer een poging ondernemen om meer ruimte vrij te krijgen. Het blijft een eeuwig heen en weer schuiven, passen en meten of een geschiktere plek elders toewijzen.... als die al te vinden is.

 Alweer weken zin om iets te bakken of weer een keer uitgebreid(er) te koken, maar zou bij god niet weten waar ik de tijd vandaag zou moeten halen cq ten koste van wat ik dat zou willen doen. De keuken gebruiken waar de keuken voor bedoeld is ipv van (tijdelijke) afstelruimte van wat elders nog meer in de weg staat. Heel stiekum denk ik dan, daar is straks in de winter tijd voor, maar geloven doe ik dat eigenlijk niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten