maandag 19 oktober 2020

Groeiproblemen

 Nieuwe week. Nieuwe ronde. Alle kansen. Gisteravond al een aardige start gemaakt met achteropgeraakte zaken. Helaas liep ik vast in de email. Een paar dagen geleden hetzelfde, maar toen dacht ik aan een overijverige spamdetector aan de ontvangende kant. Dat twee keer in een paar dagen tijd leek me stug. Dus wat verder gekeken en jawel hoor. Mijn host is onlangs voor de zoveelste keer opgeslokt door, neem ik aan, een grotere partij. En het is niet de eerste keer, dat bij een dergelijke overgang problemen ontstaan met de email.
 
 Digitaal gezien werk ik met hamer en beitel. Mijn mailprogramma op de laptop is Eudora. Ik kan nog net kiezen tussen Pop of Imap, ook iets met SSL, maar dat gaf één van de vorige overnames problemen en is toen uitgeschakeld, poortnummers kent het programma maar eentje en of ik nu mijn eigen website als mailserver moet/mag gebruiken of die van het nwe hostingsbedrijf moet nemen is me niet duidelijk. Dat het aan het programma zal liggen lijkt me duidelijk, zeker omdat de email op de Iphone geen problemen geeft.
 
 Direct maar in de pen gekropen. Zien hoe servicegericht de nwe helpdesk is. Mag hopen dat ze verder komen dan het voorstel om een ander emailprogramma te installeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten