maandag 5 oktober 2020

Inhalen

 De prachtig bedoelde dag van gisteren krijgen we vandaag naar het zich laat aanzien. Een sfeervolle mistige ochtend. Net iets te laat uit mijn nest om met een echt goed gevoel aan de dag te beginnen. De wijndruivenmeneer hing net na achten al aan de telefoon. Gisteren te beroerd om de door ons gewenste kilo's apart te houden, vrees hij nu blijkbaar dat we niet meer komen. Weinig vertrouwen in de mensheid die man. Of we 'nu' kwamen? Mensen kunnen er rare ideeën op na houden. Ik heb natuurlijk niks beters te doen dan op z'n telefoontje te wachten en dan in de auto te springen. En dat nadat hij gisteren insinueerde dat hij de boel vandaag misschien wel verkocht had.

 Eerst de honden, dan de koffie en dan in de benen. Als je aan Roemenen toegeeft is er iedere dag wel weer iets wat dwars door alles heen fietst. Niet zo'n zin in. Bovendien, kan die man niet weten, hebben we nog meer dan genoeg onder de kurk van de oogst van vorig jaar. Nooit gedacht dat me dat ooit zou overkomen. Een combinatie van de aldoor verminderende alcoholconsumptie, de verkeerde kleur en het weer niet realiseren van een enigszins profesioneel smaakresultaat. Dat laatste is moeilijk uit te leggen, maar als je als amateur wijn maakt zit er zo'n bepaald smaakje aan, dat je direct weet: Huisgemaakt!

 Als de druiven gescoord zijn, als de sodemieter de tuin in en het derde perceel winterklaar maken. Volgens mij evenaar ik daarmee afgelopen najaar. Kan dat niet verifiëren. Het moet ergens zijn geregistreerd maar kan dat zo gauw niet vinden. Vrees hier in het blog en dat is moeilijk zoeken, als lijkt de zoekfunctie beter te werken in de nwe versie van Blogger. Is er toch nog sprake van iets van een verbetering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten