donderdag 8 oktober 2020

Levering

 Altijd weer prettig als het weer levert wat de voorspelling was. Niet dan? Tja dat dat regen is zo vroeg in de ochtend is natuurlijk weer niet alles. Gooien we de ochtendroutine ondersteboven in de hoop, dat het na de koffie ff droog of in elk geval minder nat is. Wordt stevig afknijpen voor de dames. Helaas. Geen zin om al doornat te zijn voor ik het eind van de tuin haal.

 Mijn hoofd kan zoveel verandering en ongewone haast in de ochtend maar moeilijk aan en voelt alsof het achter de rest van het lichaam aan hobbelt. Bobby op de binnenplaats gelaten. Arm dier of stom dier wilde vannacht buiten blijven. Hij schoot naar binnen en de paar treden op naar het portiek voor de ingang en ging daar ff lekker schudden. Had hij beter voor het betreden van de treden kunnen doen. Gelukkig kon hij niet direct doorlopen naar binnen. Het dier eerst goed afgedroogd en toen mocht hij, blij als hij was, naar binnen. Honden houden niet echt van regen.

 Het klinkt al een stuk minder. Zien doe ik weinig vanwege de grotendeels gesloten luiken tegen de laagstaande ochtendzon .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten