dinsdag 6 oktober 2020

Lunchpakket

 Hè, had in bed nog twee droomframenten bij de kladden. Inmiddels is een van beide weer vantussen. Enkel de wielerwedstrijd en de broodjes zijn blijven hangen. Van die ronde zachte broodjes. Zes stuks. Twee belegd met kaas en vier met ham. Aangereikt op een rechthoekig rvs-dienblad als een oversized dominosteen. Dat de broodjes al fietsende moesten worden verorberd was al een probleem maar de echte vrg was welke broodjes, want het moesten er twee zijn, moest ik bewaren tot het laatste. Kaas of ham? Geen moment de mogelijkheid overwogen om één van beide smaken achter de hand te houden. Het was òf-òf.

 Geen idee of het tot een keuze is gekozen en zoja, wat het dan is geworden. Dromen beginnen vaak al ergens middenin en als ze al een einde kennen is dat meestal wakker schrikken. Met de herinneringen aan dromen is het nog slechter gesteld.

 Ondertussen trekt wat slechts een bui leek opnw aan. Lang rollende donders en plenzende regen. De tuin kan ik weer voor dagen vergeten. Hoe wil je een beetje opschieten als èn de druivenmeneer èn het weer niet meewerkt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten