maandag 19 oktober 2020

Omdraaien

 Het weer zakt weg en mij komt dat eerlijk gezegd goed uit. Hoef ik me niet lastig te vallen met wel of niet de tuin in gaan. Blijf ik gewoon huishoudelijk bezig. Met het oog op de winter dient de tuinkamer eens goed schoongemaakt te worden. Betonstof, gewoon stof, hondenharen. Het is, dat ik het meestal niet zie. Valt mijn oog wel op een stofgrijze ondergrond, waarvan ik me soms afvraag wat de normale kleur ook al weer was, dan voelt dat ongemakkelijk.

 Het ligt er allemaal zo dik overal op, dat het bijna een genot moet zijn om het te mogen verwijderen. Vette stofzuiger, lijkt wel wat op zo'n klusding, waar je apparaten op kunt aansluiten en dan de ergste rommel direct wordt weggezogen. Misschien is het een idee om direct zooi op te ruimen, die daar maar ligt te liggen of staat te staan maar in feit niks in de tuinkamer heeft te zoeken. De wasmachine bijvoorbeeld.

 Ruimte zou prettig zijn, omdat het eigenlijk de bedoeling is om er van de winter met het oude meubilair aan de slag te gaan. Zo begint het verplaatsingscircus ingegeven door de steeds duidelijker aanrukkende winterperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten