zaterdag 17 oktober 2020

Neerbuigend

 Wat een koninklijk geklungel weer. Het zijn toch ook volledig incapabele lieden die Nederland door de virusperiode moeten zien te loodsen. Na al het geblunder, geaarzel, te laat zijn, te slap reageren, geen verantwoording willen nemen, etc, etc. deze week de teugels (wederom te laat) stoer, pseudo-doortastend aangetrokken met zaken als horeca dicht en geen reizen indien niet noodzakelijk en gaat 'onze' vorst er leuk ff tussen uit voor een paar weekjes vakantie in zijn buitenverblijf in Griekenland. Een land met een negatief reisadvies!!

 Zoiets gebeurd niet zonder medeweten van de MP en ging dan ook met het regeringsvliegtuig. Een grotere middelvinger opsteken naar het volk, dat je zegt te representeren, is nauwelijks mogelijk. En dan weliswaar je vakantie weer afbreken voordat ze goed en wel is begonnen, maar geen mea culpa maar het inmiddels gewoonte geworden ontwijkend, onkennend gedraai om de hete brei:
 
  "We willen er geen enkele twijfel over laten bestaan: om het COVID19-virus eronder te krijgen is het noodzakelijk dat de richtlijnen (het negatieve reisadvies ....) worden nagevolgd. De discussie naar aanleiding van onze vakantie draagt daar niet aan bij."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten