zaterdag 17 oktober 2020

Opsteker

 Of ik zo vriendelijk zou willen zijn om het restant van het aankoopbedrag over te maken dan kan het transport worden geregeld. Dat is boven verwachting. Ik had eerlijk gezegd, gezien de aanloop, niet deze stipheid in de aflevering verwacht. Er kan natuurlijk nog vanalles misgaan, maar een iets minder negatieve opstelling van mijn kant zou misschien ook een optie zijn.

 De levering komt voor geen meter uit. Was door de weinig soepel aanloop al naar het uiterste van het mogelijke geschoven om er dit jaar nog mee aan de slag te kunnen en het weer en mezelf hebben de zaken de laatste weken verder gecompliceerd. Komende week een prachtige week en werk voor drie weken te doen. Dat wordt afgewogen wegstrepen.

 Natuurlijk ben ik stik benieuwd hoe het er gaat uitzien. Moet groot, misschien wel groots zijn. Zoiets als een grote flatscreen in een kleine kamer. Niet vergeten om de aannemer aan zijn slippen te trekken. Maar ook zonder hem is er al genoeg wat gedaan moet worden. De laatste, sorry, voorlaatste grote ingreep hier ter plekke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten