donderdag 19 november 2015

Voortmodderen

 Donderdag bijna voorbij en weer niente noppes qua vooruitgang in de slepende zaken. Het heeft er alle schijn van, dat hier zaken over het weekeinde getild gaan worden. Knap k*t, maar veel meer kan ik er niet aandoen. Snap niet, dat niet gewoon een datum geprikt kan worden, waarop iedereen maar moet zien, dat ie gedaan heeft, wat gedaan moet worden. Vooral omdat er geen ene f*ck meer te doen is. Maar niet teveel aan proberen te ergeren en bezig blijven met gedachten afleiden.

 Vandaag is dat redelijk gelukt. Zowaar met ingewikkeld werk, omdat het verzagen van de planken voor het maken van aanmaakhout de mist inging vanwege niet passende zaagjes. B&D is ongetwifeld B&D, maar mooi niet de B&D, die ik had moeten hebben. Machien is vast weer te oud en ook dat tweemaal verhuizen vergroot niet bepaald de beschikbaarheid van noodzakelijke onderdelen. Dat wordt weer een digitale zoektocht.

 Ipv dom doe-werk dus verder gegaan met het ophangen van spots in de keuken. Passen en meten over een afstand van bijna vier meter, terwijl mijn armen niet eens de twee halen. Uiteindelijk wel een methode gevonden, die werkte zonder lijntrekken of tijdelijke schroef- of spijkergaten. Tenminste niet in zicht. Tevreden dus. Morgen verder. Wachten of geen wachten, die spots moeten op hun plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten