woensdag 25 november 2015

E-i-n-d-e-l-i-j-k

 Soms is het best handig om je mail te controleren. Laat dat nu iets zijn, dat ik maar zeer zelden langer vergeet dan een uur of vier. Vanmiddag is dat ietsje uitgelopen dank Amerikaanse toestanden in het kleine Roemeens gehucht in het hart van Transsylvanië. Vanwege een zeker automatisme tikte ik uiteindelijk op de mail-app in mijn mobiel, net voor mijn avondmaaltijd uit de pan op mijn bord werd geschoven. En behalve de erg hardnekkige Twitter-terreur was daar ook iets meerbelovends ... Bericht van mijn notaris zonder, dat ik zelf aan de bel heb lopen trekken.

 Zowaar, zowaar, zowaaR. Beweging!! We zijn er nog niet, maar er gaan definitieve stappen ondernomen worden. Dat ik dat alles wederom van mijn initialen moet voorzien, ontgaat me een beetje. Dat ook de volmacht over moet en bovendien gewaarmerkt moet worden, is nog absurder. Dat is allemaal al lang en breed gebeurd, net zo goed als het opsturen van een kopie van de trouwakte. Is het archief er toevallig rechtstreeks verbonden met de prullenbak?? Dan nog een potentieel probleempje mbt de Tax Foncière en als enig concreet lichtpuntje de vraag om een getekend (?) bankafschrift, om te weten, waar het geld heen moet. Ook iets wat bekend is, want  een jaar of 3 geleden heeft zij de verkoop van 'de buren' afgehandeld.

 Maar soit. Laat ik geen kniesoor zijn en gehoorzaam, of bijna, want wel wat vragen terug geëmaild, doen wat mij gevraagd wordt. Voor mjn eigen bestwil en ongestoorde nachtrust, zal ik maar zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten