donderdag 12 november 2015

Oppakken

 Terug in de running. De aannemer een probleem bezorgd vanwege een constructiefout van de septictank. Water stroomt nou eenmaal van hoog naar laag. Een uitgang, die hoger zit dan de inlaat, werkt dus niet. Gelukkig zag de man dat zelf ook in. Dat wordt dus weer leegpompen en een nieuwe uitgang boren.

 Het eerste rondje keukenverlichting is nu af. De acht enkelvoudige spots hangen netjes op hun plek, afgewerkt en al. Nu de trio's nog. Morgen of volgende week. Mijn voet protesteerde bij zoveel activiteit van mijn kant. En de trio's gaan vooral pas en meetwerk kosten. Trap op, trap af. Trap verzetten. Trap op, trap af. Etc.

 Dan maar naar Agnita. Geen dokter, geen vriendinnetje maar wel een tweede koffieronde met wat extra begeleiding. Het is tenslotte bijna einde van de dag. Relaxen en kalmeren. Ik merk aan mezelf, dat ik wil opschakelen. Alles is tenslotte lang en breed uitgekauwd, doordacht en voor het merendeel ook in de startblokken gezet. Maar zonder concrete onderbouwing is het geen slim idee. Een concrete datum is het minste, een ondertekening is al beter en een algehele afsluiting van dit slepende traject is de beste stimulans om vol op de definitieve afronding in te zetten. Aftellen, opluchting en voldoening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten