zondag 1 november 2015

Vervelend

 De zondag 'geëerd' en mezelf niet vergeten. Notabene tot in de avonduren bezig geweest. Is nog niet vaak voorgekomen. Maar kaders maken is nou niet de meest inspirerende bezigheid voor het blog. Ik heb een half uur ofzo een beetje naar een vrijwel blanco scherm gestaard en in mijn hoofd de dag opnieuw voorbij laten gaan.

 Kader 5 en 6 vanochtend, 7 na de lunch en nummer acht in het begin van de avond. Tussenliggende tijd gevuld met lopen, bloggen, eten, koffie drinken buiten de deur en bij terugkomst weer een rondje gemaakt. Het voordeel van saaiheid is, dat het een en ander uit je handen komt. Kan geen oorzakelijk verband zijn, want dan zouden ambtenaren de meest productieve medewerkers moeten zijn. Iets wat ik waag te betwijfelen.

 Laat ik het erop houden, dat het nooit goed is. Niet als je niet toekomt aan wat gedaan moet worden en niet, als je bij gebrek aan beter, de tijd hebt om op te pakken, wat steeds maar weer is blijven liggen. Ik zou me volgens mij niet meer met dit soort zaken bezighouden. Soms heb ik best goede ideeën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten