maandag 16 november 2015

Eindsprint?

 Nieuwe week. Het zou zomaar de week kunnen worden, die de uitgelopen 7 magere jaren gaat afsluiten. Mijn (bewegings) vrijheid terug. Retour aan de knoppen van mijn eigen bestaan. Iets waar ik al zolang en zo intens naar verlang, dat het moeilijk is om niet te vroeg mijn inmiddels routine-matige terughoudendheid overboord te zetten.

 Weer wachten dus, nog steeds wachten. Is daar geen geld mee te verdienen? Ik ben inmiddels specialist in het wachten. Ervaringsdeskundig in wachtbegeleiding? Is daar vraag naar? Is natuurlijk voornamelijk een kwestie van benoemen waarna de vraag vanzelf ontstaat. Hoe onzinniger, hoe specifieker de doelgroep zal zijn. Zullen in mijn geval types zijn, die alle andere onzin al geprobeerd hebben en steeds weer hebben moeten constateren, dat ze er te normaal voor waren.

 Laat ik mij dat vooral niet aandoen. Afsluiten is wat moet gebeuren. Netjes opbergen in zo'n lege schoenendoos en dan ver weg schuiven op een van de achterste planken. Hoop het in het restje leven, dat nog voor me ligt, niet nog een keer nodig te hebben. Twee van dergelijke periodes in je leven lijkt me ruimschoots overbedeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten